What are you looking for?

Ko smo?

[vc_row][vc_column width=“1/1″][vc_column_text]Jednostavno pitanje, komplikovan odgovor. Upoznale smo se na poslu, vremenom počele da se kapiramo toliko da nam je to postao zajednički imenitelj. Razumemo se, podržavamo i poštujemo.

Novinarstvo ne doživljavamo kao profesiju već kao smisao i njemu poklanjamo najbolje i najlepše godine života.  A evo i zašto.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=“1/2″ css=“.vc_custom_1411855864091{padding-right: 20px !important;}“][vc_single_image border_color=“juicy_pink“ img_link_target=“_self“ image=“23″ css_animation=“appear“ style=“vc_box_border_circle“ img_size=“230×230″ alignment=“center“][vc_column_text css=“.vc_custom_1419258857459{background-color: #ffffff !important;}“]

Neke Nove godine palo mi je na pamet kako ću 2000. biti već stara i nikakva. Ulazeći u treći milenijum, ušla sam u 41. godinu života a bilans je bio: završen fakultet, za divno čudo u roku, tri propala braka i isto toliko dobrih razvoda, dve divne devojčice i epitet „večitog podstanara“.

U karijeri novinara prošla sam kroz fabričku štampu, nekoliko dnevnih listova, lokalnih i regionalnih radio i tv stanica. U međuvremenu, radila sam u Agenciji za nekretnine, držala Školu novinarstva, bila direktor pa lokalni funkcioner.

Rođena sam u Beogradu, živela u Banovićima i Boru, danas sam u Zaječaru. Iako već dugo nosim naočare, tek nedavno sam progledala.

Želim da budem uporna, strpljiva, tolerantna i skromna. Ne volim što sam nedovoljno vredna i ambiciozna.

Radnu biografiju možete pogledati OVDE

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=“1/2″ css=“.vc_custom_1411855910263{padding-left: 10px !important;}“][vc_single_image border_color=“juicy_pink“ img_link_target=“_self“ image=“22″ css_animation=“appear“ style=“vc_box_border_circle“ img_size=“230×230″ alignment=“center“][vc_column_text]

Najteže je pisati o sebi. Po kalendaru kojim se rukovodim meni su 23 godine, mada u ličnoj karti piše da ih imam dvadeset više.

Obično kažem da živim dosadnim provincijskim životom, mada je u njemu svakog dana više uzbuđenja nego što ih mnogi prožive za čitav vek. Međutim, nema intriga, skandala, tajni. Bezbrižno detinjstvo, mirni školski i studentski dani, brak koji traje dve decenije, dvoje fine dece.

U novinarstvo sam ušla sasvim slučajno, a ostala namerno, kreirajući stvarnost, umesto da projektujem zgrade. O sebi mislim da sam sanjar i optimista ali i odlučna, dosledna i sigurna.

Ne ponosim se svojom tvrdoglavošću i nedostatkom tolerancije.  Ali, učim se, pa često izbrojim do 10.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]