I to je Srbija

Mirković traži razrešenje Radomira Nikolića?!?

Zaječarci, a i dobar deo Srbije danas se grohotom smeju na vest da će Saša Mirković, isključeni naprednjak, tražiti razrešenje Radomira Nikolića sa mesta predsednika Izvršnog odbora SNS –a!

Mada se, verovatno,  slažu da je u pitanju unutarpartijska stvar. Osim za dotičnog, koji to mora da izdobošari.

Ali, bivši naprednjak je pukao kao – balon. Pa se prljavština prosipa na sve strane. Najviše preko njegove lokalne televizije i portala koji je takođe pod njegovom dirigentskom palicom.

A, ovamo, kao „pokušao sam da mu ne odgovaram medijski“, blabla. Samo je skromno plasirao tekstove sa naslovima poput: Lažni moral Radomira Nikolića, Predsedniče, spasi obraz sinu Radomiru, Problemi se rešavaju radom a ne kukanjem i sl. Što bi narod rekao, dno dna.

Pa se ti tekstovi plasiraju na lokalnoj tv, zajedno sa sličnim (plaćenim) tekstovima na pojedinim portalima i sve u svemu traje po 20 i više minuta. Ko izdrži, a malo je takvih.

Blateći dojučerašnjeg partijskog druga i kolegu, Mirković šalje poruku „niste me vi još upoznali“. I sigurna sam da nisu. Koliko je prost, besprizoran, bedan, zloban i osvetoljubiv.

/Tako se krckaju poslednji “argumenti”/

Shrew

Izvor fotografije : golder.com

Ali, ispucao je sve kečeve iz rukava, toliko da više ni rukav nema. Dobro mu je poznato (verujem da mu je glavni pajtos gradonačelnik Ognjenović ipak imao smelosti da kaže jer je bio prisutan i sve čuo) da ga je na poslednjoj sednici Glavnog odbora SNS predsednik stranke Vučić spomenuo po lošem. Zna, takođe da je na predsedništvu nedavno izjavio da je „to gotova stvar“. Zna, jednom rečju, da je isključen.

I, umesto da se konačno smiri i prizna sopstveni poraz, da bar pokuša da spase šta se spasiti može, Mirković izvaljuje kako će tražiti razrešenje R. Nikolića. Tek da zatalasa. Dok nije probudio svoje botove, na portalu B92 bilo je komentara koje bi najradije izbrisao, ali eto tu moć nema:

b92-komentari-sasa-mirkovic

Izvor fotografije: b92.net / screenshot

Koliko su zatajili njegovi manipulatorski trikovi možda najbolje pokazuje i ovaj očajnički potez : na svom portalu danas je plasirao anketu Kome više verujete?

anketa-sasa-mirkovic-tv-best

Izvor fotografije: tvbest.rs / screenshot

Ovakav je rezultat bio u prva tri sata, dok se botovi nisu preselili na portal.

Odbrojavanje je počelo. Bivši, pa smenjeni i na kraju obrisani Saša Mirković. To mu je politička sudbina, o ostatku će odlučivati neki drugi organi i institucije. Živi bili pa videli!

 IZVOR NASLOVNE FOTOGRAFIJE : bizlife.rs

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *