Kružni tok

Sjajna potvrda IV Njutnovog zakona!

Baš sam se slatko nasmejala kad onomad pročitah na fejsu četvrti Njutnov zakon da budala ostaje budala bez obzira na pređene kilometre.

To mi ovih dana mnogo zgodno „leže“ dok čitam i slušam koprcanje bivšeg naprednjaka, Saše Mirkovića, koji se opasno razradio. Te je na proslavi šestogodišnjice osnivanja SNS te je danas na proslavi stranačke slave – Svete Petke.

U međuvremenu je stigao da širi paniku bombastičnim naslovima „Ebola u Zaječaru?“ a bogami i da zakaže prajd festival „Zona toleancije“ na kasnoantičkom lokalitetu Felix Romulijana. Za tamo nekada sledeće godine ili, kako bi rekao, u narednom vremenskom periodu.

Kažu i da je ministra finansija upoznao sa situacijom u jednom javnom komunalnom preduzeću u Zaječaru, koje je svojim odlukama sam uveo u stečaj. Kao narodni poslanik.

Da nije tužno, bilo bi smešno. Isključeni naprednjak prelazi stotine i stotine kilometara kao da mu je zadatak da on na svom primeru iz dana u dan potvrđuje četvrti Njutnov zakon.

Sutra je poslednji dan da uloži žalbu na odluku Izvršnog odbora SNS –a kojom je, zbog nepoštovanja partijske discipline, isključen iz stranke.

Moguće je da će i to učiniti, sve zarad odugovlačenja, ali je sasvim sigurno da to neće objaviti u medijima.

Ne bi me čudilo da sutra u Zaječaru fingira proslavu Svete Petke u SNS, u raspuštenom Gradskom odboru. Samo da pređe još nekoliko stotina kilometara. Zakon je zakon.

IZVOR FOTOGRAFIJE : funny-pictures.picphotos.net

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *