What are you looking for?

Zašto blog?

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Da se razumemo : ne znamo zašto smo se odlučile za blog.  Ipak, ulazimo u taj svet. Da podelimo sa drugima zapažanja o onome što osećamo, doživljavamo, preživljavamo. Tu, oko nas, za nas i zbog svih nas.[/vc_column_text][vc_separator color=“grey“][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=“1/1″][/vc_column][vc_row_inner][vc_column_inner width=“1/4″][vc_single_image image=“23″ css_animation=“appear“ style=“vc_box_border_circle“ border_color=“juicy_pink“ img_link_target=“_self“ img_size=“230×230″][/vc_column_inner][vc_column_inner width=“3/4″][vc_column_text css_animation=“top-to-bottom“]

“Danas, posle 30 godina rada u štampi, radiju i na tv, znam jedno: novinarstvo nije profesija nego služenje, nekome – za nešto malo para.

U mom slučaju znanje i iskustvo bili su prepreka. Nekad manja nekad veća ali uvek smetnja. Sada će to biti moja prednost. Ali i odgovornost. Skinula sam ogroman teret. I ušla u novu bitku, za koju se spremam celog života.”

[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner][vc_column_inner width=“1/4″][vc_single_image image=“22″ css_animation=“appear“ style=“vc_box_border_circle“ border_color=“juicy_pink“ img_link_target=“_self“ img_size=“230×230″][/vc_column_inner][vc_column_inner width=“3/4″][vc_column_text css_animation=“top-to-bottom“]

„Novo jutro!

Toliko simbolike u te dve reči. Novi početak za nas dve. Novi poslovni izazov u koji zajedno ulažemo pola veka novinarskog iskustva. Nova mogućnost da svoje stavove, razmišljanja, opažanja i kritike javno iznesemo, bez bojazni da će to iz bilo kog razloga biti cenzurisano ili sankcionisano.

Nova nada da sve što poželiš jakom voljom možeš i da ostvariš.”

[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_row]