What are you looking for?
Nemojte guglati naše vladare, preče vam je zdravlje
10. октобра 2014.
798 pregleda

Nemojte guglati naše vladare, preče vam je zdravlje

Dobro, svi znamo da potpredsednica Vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, Zorana Mihajlović,  mora bar jednom dnevno nešto da izjavi. Građani to od nje očekuju, a njoj je ušlo u krv. Više i ne vežba pred ogledalom, toliko se izveštila.

Slatko me je nasmejalo njeno obraloženje konkursa Vlade, juče objavljenog, za mesto generalnog direktora “Železnica Srbije”, posebno deo da je “potreban i psihotest”. Nasmejao je i Milana Beka, onog iz afere “Luka”, ali mislim njega više deo da će “znanje, veštine i sposobnosti kandidata biti proveravane putem pismenog i usmenog testiranja”.

Pa sam onda malo proguglala da vidim šta je ministarka Mihajlović završila i vidim u karijeri se bavila isključivo energetikom. Opa, otkud sad pa to, što su je izopštili iz Ministarstva energetike? Jel nije dovoljno što je napisala četiri knjige i što predaje na Megatrendu?

Onda se setim Mihajlovićkinog naslednika u ministarstvu rudarstva i energetike, Aleksandra Antića. Rekoh, ček’ da vidim šta je on, možebiti, doktorirao? E, tu mi se tek pobrkali lončići. Jedni kažu, i to je verzija iz biografije na sajtu Vlade Republike Srbije, da je diplomirani ekonomista. Vragolan prikriva gde i kada. Drugi, da je završio Višu poljoprivrednu školu i da je agronom.

A od karijere samo podaci o političkom angažovanju. Oznojio se najviše u Upravnom odboru JAT – a i kao predsednik Skupštine JAT tehnike. O, pa dobro, to ga je preporučivalo za ministra saobraćaja. Ume čovek da leti.

Danas je Dan mentalnog zdravlja. Nemojte guglati o našim vladarima. Preče vam je zdravlje, a možda natrčite i na psihotest Zorane Mihajlović.

IZVOR FOTOGRAFIJE : .exocomics.com

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Vaš najbolji prijatelj je:

Vidi rezultate ankete

Loading ... Loading ...