Gosti na blogu

Брозомора (II део)

Oво је други део текста о насилном путу до власти Јосипа Броза Тита који је узрoковао милион зала над Србима.

Ј.Б.Т. је обмањивао православне, уништавао и свађао СПЦ, у њој наметао поделе и опростио зулуме рушења и пљачкања њене културне баштине (од стране свих наци-фашиста) и њој забранио деловање на очувању Српства у целој СФРЈ и у свим суседним комунистичким државама.

Ј.Б.Т. није прстом мрднуо ни реч рекао против уништења Срба у свим републикама СФРЈ, тј. у суседним државама, где су Срби кињени и претварани у све само да не остану Срби, али је све учинио да нацифашистичној Хрватској припоји 1.000-годишњу Дубровачку Републику, Истру, сва острва Јадрана, српску Барању, српску Далмацију, српску Лику, српски Кордун, српску Банију, српску Славонију и тзв. Зап. Сријем, заправо велики део српског етничког простора (СЕП) и са свим вредним материјалним и нематеријалним добрима. НДХ је једина богато награђена за свој нацифашизам.

Ј.Б.Т. је на чело Србије и за њене представнике у федерацији диктаторски доводио неписмене и незналице (са најмањим IQ), којима су представници ”братских народа” умоболно манипулисали.

Ј.Б.Т. је опростио највећи део ратних репарација нацифашистичкој Немачкој, Бугарској, НДХазији (данас Хрватска) и др., јер није хтео да се надокнади око хиљаду милијарди долара штета нанетих претежно српском народу у 2. светском рату, јер наци-фашисти нису рушили нечије него само српско!

josip-broz-tito

Извор фотографије : stormfront.org

Ј.Б.Т. није оставио ни једног значајнијег Србина у Југославији, јер их није желео па их је протеривао, забранио им повратак и одузимао им националну част! Ј.Б.Т. је свргнуо и оставио без хлеба Србе професоре који су одржали и цигло 1 предавање током 2. светског рата на Београдском, али ни једног за Загребачког универзитета (где су професори предавали за све четири године наци-фашизма), а после рата убио више народних хероја (3 личка) и смакнуо истакнутије Србе: Б. Нешковића, М. Ђиласа, А. Ранковића, М. Никезића, М. Тепавца, и тзв. техноменаџере: Првослава Раковића, Бату Тодоровића, Чеперковића и скрајнуо М. Миланковића и њему сличне и никог другде!

Ј.Б.Т. је протерао, побио и скрајнуо све најумније Србе да оду у заборав (јер је само он могао бити ”великан” и ”вољен”), као и племкињу Дијану Вукосављевић (супругу Личанина др Ј. Вукосављевића), која је спасила више од 12.000 српске деце из канџи, кама и куршума хрватских усташа!

Ј.Б.Т. је сав свој пропагандно-догматски кич лагарија, самопостављења за маршала и саморекламирања зарад самовеличања и присилног диктаторског опстајања на власти пола века, за које време су председници Владе СФРЈ били: 30 година 6 Хрвата (било је ту и усташића), 6 година 1 муслиман, 5 година 1 Црногорац, а само 4 године 1 Србин. А ко је био на врху власти тај је одлучивао.

Ј.Б.Т. и Едвард Кардељ су смислили бесмислену теорију о одумирању државе и применили је на Србију, у којој су националне мањине Космета и Војводине одлучивале о Србији, а не она и њима!

tito i kardelj

Извор фотографије : mladina.si

Ј.Б.Т. Југославија је саздана на мржњи свих на Србе и на њиховом понижавајућем статусу, на шта је указао Меморандум САНУ, што је окончало ”идилу” кињења Срба и обесмислило ту надридржаву!

После сваког рата у коме је учествовао Ј.Б.Т. или његове творевине против Срба, увек је Хрвата било све више а Срба све мање, што сви примећују а само Срби о томе још немају појма. За време и после ЈБТ-а Срби су ”постали” нико и ништа, али су заузврат окужени и за све на свету оптужени, што траје до друге деценије 21. века, значи 34 године после његове смрти.

А где је и шта је било са златом и др. вредностима милион убијених и опљачканих Срба и Јевреја за време НДХ, укључујући исто питање за отете драгоцености из манастира и цркви 1941-1945. године? Да ли је тиме купљен и Музеј Мимара који је освануо у Загребу привидним падом НДХазије 1945. г.?

За сву беду Срба од 1941. до 2014. г. најзаслужнији је Ј.Б.Т. ”син”, ”борац за демократију и равноправност”, ”самоуправљање којим опрашта ратну штету” и трошаџија на сопствени маркетинг.

Ј.Б.Т је, заправо, највећи антисрпски пројекат у повести, од чијих се зала Срби никада неће опоравити, а скоро је извесно да ће за стотинак година потпуно нестати са лица Земље!

Превелики број Срба и после 35 година у земљи не може или неће да му изађе из дебелог црева!

Заблудели Срби ”мисле” да није крив; тачно: он је – заслужан па је стога постао светац Ватикана!

Нису комунисти ни партизани били кобни по Србе него Ј.Б.Т. и његови тврди следбеници: титоисти!

Аутор : Младен Мирић

ИЗВОР НАСЛОВНЕ ФОТОГРАФИЈЕ :  portal24h.ba

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail