Kružni tok

Mirković na izborima puk`o k`o zvečka!

Ovo u Srbiji nema! Garantujem! To samo u Zaječaru može da se desi. Saša Mirković, bivši naprednjak, debakl svoje GG na izborima za savete mesnih zajednica objavljuje kao pobedu, i to Srpske napredne stranke odnosno aktuelnog gradskog rukovodstva.

Da podsetimo,virtuelni naprednjak Saša Mirković raspisao je prevremene izbore u 11 mesnih zajednica, navodno zbog njihovog lošeg rada a u suštini zbog neposlušnosti pojedinaca. Praksa je pokazala da su se neki već tada “izmigoljili” iz  njegovih kandži, pa je rešio da ih smeni i postavi svoje nove ljude.

U međuvremenu, njegov brod bez kormilara počeo je da tone a on sam debeleo zaglibio u živom blatu. Na svim frontovima doživljava poraze, ali je najozbiljniji i najteži stigao iz centrale Srpske napredne stranke da ga više ne žele u svojim redovima.

Manipulišući informacijama na svojim medijima i portalu i plaćajući (iz gradskog budžeta sasvim sigurno, ali to će nadležna inspekcija ustanoviti) neke druge dnevne novine i portale, Mirković stvarala lažnu, a provaljenu sliku o sebi u stilu “nije mi ništa”.

Koliko mu nije ništa potvrdio je i juče kada je, pre bilo kakvih zvaničnih informacija, objavio da je u 11 mesnih zajednica njegova lista odnela 80 odsto glasova. U petak je Gradska izborna komisija saopštila da će izbori za savete mesnih zajednica biti organizovani u 5 jer u ostalima nema dovoljno kandidata, a on tvrdi u 11!

Pa onda saopštava još jednu neistinu, da je od 93 mandata osvojio 80. A možda GIK nije dobro sabrala jer se u njihovom saopštenju pominje “da je za članove Saveta Mesnih zajednica Vratarnica, Grljan, Klenovac, Rgotina i Salaš predloženo ukupno 64 kandidata a bira se 39.”

Da bi zaokružio sopstvenu sramotu, Mirković falsifikuje i naziv liste pa joj uz GG “Pokrenimo Zaječar” sada pridodaje Srpska napredna stranka. Da uveri naprednjake kako su, eto, i dalje ali sada isključivo zahvaljujući njemu, neprikosnoveni u Zaječaru.

Ko poznaje Mirkovića, dobro zna da je sve ovo nova šarena laža i poslednji vapaj za samislost.

Rezultati za izbore u 5 mesnih zajednica su sasvim drugačiji. Kako smo nezvanično saznali, ON je “pobedio”, sa svojim kandidatima, samo u jednoj i to najmanjoj. Dakle, šačicu ljudi predstavlja kao ogromnu glasačku mašineriju vernu SNS.

Zvanični rezultati koje će Gradska izborna komisija morati da saopšti pokazaće pravo stanje stvari. Onda će i ovaj Mirkovićev balon pući.

IZVOR FOTOGRAFIJE : svevesti.com

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *