I to je Srbija

Steže se obruč oko Mirkovića

Nakon skoro dva meseca natezanja, odnosno manipulacija odlazećeg predsednika Skupštine Grada Zaječara, Saše Mirkovića, o tome da li je ili nije isključen iz Srpske napredne stranke, sada je sasvim jasno : JESTE.

To je potvrdio i predsednik Izvršnog odbora SNS –a, Radomir Nikolić, gostujući najpre u emisiji Kažiprst B92 a danas i u Jutarnjem dnevniku RTS –a (obratite pažnju na deo od 3. minuta).

Oni koji se bave novinarstvom znaju da gost gotovo uvek sugeriše novinaru kad želi da ga nešto obavezno pita. Tako je, očigledno,  bilo i u ova dva slučaja jer opravdano sumnjamo da bi  dve nacionalne televizije insistirale na pominjanju Saše Mirkovića, potpuno marginalne političke figure.

Ne, mnogo je bliže istini da je Nikolić morao da ga još jednom dokrajči s obzirom da je Mirković koristio svaku priliku (i još uvek to radi) da ga šikanira i vređa na svom portalu i medijima, potencirajući priču o sukobu Vučićevih i Nikolićevih ljudi. Čak da tako nešto i postoji, svakako se ne razmimoilaze po pitanju Mirkovića koji je snizio rejting SNS –a ne samo u Zaječaru nego i u celoj Istočnoj Srbiji.

Posledice njegovog estradnog menadžerisanja i rukovođenja gradom po principu apsolutiste i jedinog vidljive su na svakom koraku. Opipljive su i u gradskom budžetu, tek će se pokazati.

IZVOR FOTOGRAFIJE : allhint.ru

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *