I to je Srbija

Bravo za nas!

Građani Srbije i dalje bespogovorno veruju Srpskoj naprednoj stranci i njenom lideru a našem premijeru Aleksandru Vučiću! Malo malo pa se oglasi neka nezavisna agencija sa natpolovičnim oduševljenjem ispitanika. Rejting ne pada ni kod penzionera ni kod državnih činovnika čije će koverte oko Nove godine biti tanje. Bravo za njih!

guster

Analitičari se svojski trude i utrkuju da nam dokažu kako je u Srbiji najvažnije da vlast može biti spokojna. Ima još prostora za bolne rezove, tvrde ekonomisti, a Tadić i Nikolić ovakvu franatičnu  naklonost birača mogu samo da sanjaju.

Protesti studenata, advokata, prosvetara, policije, ratnih veterana…nisu predmet istraživanja jer je, morate priznati, neukusno nekog ko štrajkuje glađu uznemiravati. Kad se smire i shvate koliko narod veruje naprednjacima i oni će ukapirati da su zabludi. E, tad će biti i pitani.

Nezaposleni su posebna priča. Nemaju svoju organizaciju ni lidere, ne znaju šta je i koliko znači infrastruktura, ma skroz su pogubljeni. Masa koju je nemoguće uobličiti i istražiti, a sigurno su i oni u euforiji. Čim se skoncentrišu i njih će anketari posetiti.

Danas je Međunarodni dan osmeha.  Sutra je 5. oktobar.

IZVOR FOTOGRAFIJE : dryabliy.com

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *