Kružni tok

Vapaj Zaječaraca: “Bando lopovska, MARŠ iz grada!”

Političkog šarlatana, predsednika Skupštine Grada Zaječara, Sašu Mirkovića i njegovog najvernijeg slugu, gradonačelnika Zaječara Velimira Ognjenovića, alijas Velju mungosa, sinoć su ispred Gradske uprave dočekali nezadovoljni Zaječarci, obilato ih „čašćavajući“ bujicom pogrdnih imena, zvižducima i transparentima.

WP_20141211_16_44_51_ProWP_20141211_16_44_59_Pro

Poručeno im je da idu iz grada na Timoku koji su upropastili lošim odlukama i još pogubnijim delovanjem a „njihovim“ odbornicima da treba da se stide.

WP_20141211_16_44_42_Pro

Za to vreme, tekla je sednica skupštine po hitnom postupku na kojoj je usvojen budžet za 2015. godinu, daleko od očiju javnosti.

Kao i uvek, u etar su otišle samo Mirkovićeve reči koje nedvosmisleno upućuju da ovaj bivši naprednjak, nekada izuzetno samouveren, nadmen, bahat pa i sarkastičan prema opoziciji, preživljava i proživljava ozbiljnu ličnu (političku) dramu.

Više je ličio na unezverenog “brata” Ognjenovića čije su sve izjave ovako mutave i prazne.

Zaječarci su poručili da je ovo prvi protest i da će istrajati sve dok ne sruše vlastodršca Zaječara, Sašu Mirkovića, i njegovu „podguznu muvu“ Velimira Ognjenovića.

Ovaj poslednji se, sasvim sigurno po komandi glavnog, pred početak sednice pojavio na prozoru skupštinske sale, poručujući valjda kako se on „ne plaši“. Pogotovo na pristojnom i bezbednom odstojanju.

Za to vreme, u kabinetu, bila su otvorena balkonska vrata da Mirković sve čuje i snimi. On se nije, naravno, nije pojavljivao. Izgubio je, negde usput, hrabrost i petlju da stane pred „svoje“ Zaječarce.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *