Dežurna čula

Tako to biva kad se previše “zaljuljaš”

U Zaječaru, Knjaževcu i Boru danas se osetio lakši „potres“ koji je, kako javljaju na fejsu, prouzrokovan padom jednog korpulentnog sredovečnog muškarca. U redakciji jedne lokalne televizije.

Sad, dešava se da se čovek zaljulja i zanese lepotom osećaja pa izgubi ravnotežu i tresne. Ništa neuobičajeno. Ali, šta bi se desilo da je pritom zadobio povredu, bilo kakvu. Možda lakši potres mozga, na primer.

Mislim, ne znam kako Zakon o radu nije predvideo situaciju u kojoj se neko povredi u radno vreme u tuđoj a ne svojoj firmi? Po nekoj mojoj logici (ne verujem da zakon uopšte uvažava takve situacije), sada bi inicijator potresa trebalo bar da plati odštetu za polomljenu stolicu.

U ovom slučaju zanimljivo je i to što dotični fiktivno radi u opštinskoj firmi ( dakle prima platu iz budžeta) a stvarno izigrava „badžu“ u privatnoj, pa se čak, pokadkad pojavljuje i na tv.

Ako mislite da je to zbog enormne ljubavi prema novinarstvu, grdno se varate. Njegovi interesi su daleko prizemniji, svima dobro poznati, ponajviše onima koji su se danas slatko smejali. Kao kad se u cirkusu od srca nasmejete klovnu.

IZVOR FOTOGRAFIJE : Facebook

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *