Kružni tok

Ministarka, žena iz naroda

Ajd’ računam ima pravo da dođe u nenajavljenu posetu, kod nas još to može da prođe. Ipak je potpredsednica Vlade i ministarka a i voli, kad nađe slobodnog vremena, da bane na teren. Nije joj prvina, što bi rek’o narod.

Al’ ne razumem kako su je Tanjugovci prokužili pa seli sa njom u helikopter. Mora biti da im je neko dojavio. Il’ su i oni banuli nenajavljeno i saterali Mihajlovićeva u ćošak.

Bilo kako bilo još iz vaduha ministarka je primetila „da se opet ne mogu videti radnici i mašine na deonici od Uba do Lajkovca gde su angažovane domaće firme Planum i Putevi Užice“. Dalekovido i oštroumno, prikrala se sa visine. Ne bih im bila u koži!

Opraštam joj i što o narodnom trošku leti helikopterom i što prepada ljude, ma sve ću joj oprostiti zbog ovoga što je zabeležio Tanjugov izveštač:

„Radnici su rekli da imaju probleme u gradnji tunela Savinac zbog “promene geologije”, dok je Mihajlović rekla da to naši radnici tako vole da kažu i da je tu problem što su pogrešno bušili svega jednu rupu da bi proverili zemljište. Trebalo je da buše tri rupe da bi tačno znali kako treba da se radi da ne bi bilo odrona, što se pre nekoliko dana i dogodilo usled kiše na ulazu u desnu tunelsku cev.”

E to je ministarka pa još potpredsednica Vlade! Tačno zna koliko rupa treba da se probuši. Žena iz naroda.

IZVOR FOTOGRAFIJE: m-arch.livejournal.com

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *