Kružni tok

Ide maca oko tebe

Ozbiljno sam zabrinuta! Odbornici Skupštine Grada Zaječara već tačno mesec dana nisu zasedali. Što bi bilo normalno da je do sad bilo normalno, jer su za godinu dana imali preko 70 sednica, više od 98% po hitnom postupku. Vau! I to uvek popodne i uveče, jednom i u ponoć. Nakaradno, do zla Boga.

Onda se setim, mora da je S.M. ozbiljno zabrinut za budućnost grada jer iz njega hoće da ga proteraju.

Da podsetimo, nogu je 21. oktobra povukao Radomir Nikolić, predsednik IO SNS, izjavom  “Mirković je isključen jer nije ispunio odluku Glavnog odbora stranke i nije podneo ostavku na jednu od funkcija. S obzirom da je isključen iz stranke, naši odbornici će dobiti instrukcije da ga smene sa mesta predsednika Skupštine grada Zaječara.”

Naravno da je S.M., preko svog portala i medija, sasuo paljbu na Radomira sve do ukazivanja Tomislavu Nikoliću vapajem “Predsedniče, spasi obraz sinu Radomiru”.

Nije mu ni potpredsednica Zorana Mihajlović pomogla. Pokušala je, onako nevoljno,( ipak je počasna građanka Zaječara) da zatraži milost za čoveka koji je na aparatima. Mislim, politički.

Ali, avaj. Stranački konzilijum presudio je ovako:

Predsednik SNS-a i premijer Srbije Aleksandar Vučić, na sednici Predsedništva SNS-a jasno je svim članovima Predsedništva stranke stavio do znanja da je estradni menadžer Saša Mirković, predsednik SG Zaječara, isključen iz te partije.

– O tome nema šta da raspravljamo, taj čovek je precrtan – sasekao je, navodno, Vučić svaku diskusiju o Mirkovićevom daljem statusu u SNS-u, saznaje nezvanično portal timocke.rs.

Naravno da nije navodno, samo je sednica Predsedništva bila zatvorena za javnost.

Zaječar je to čuo. Još pre neko veče. Zaječar strpljivo čeka da osvane Novo jutro.

IZVOR FOTOGRAFIJE : www.flickr.com

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *