Gosti na blogu

Брозомора (I део)

Ово је први део текста о насилном путу до власти Јосипа Броза Тита који је узроковао милион зала над Србима!

Ј.Б.Т-ов поход на власт био је најпоразнији по Србе у историји, јер их је коштао више милиона несталих, протераних, осиротелих и преварених уз ≈1.000 милијарди евра уништених и отетих добара.

Ј.Б.Т. је, током 1. светског рата био убица Срба, а после тога пропагатор тема и теза да су Срби хегемонисти, израбљивачи и отимачи свега осталим народима у Југославији и до смрти трачарио Србе.

Ј.Б.Т. је натурао комунизам, који је више Срба убио него нахранио, али је био храна за душе нишчих и убогих, слободном свету иначе непримерен систем, од кога се Срби и Србија можда никада неће опоравити (није комунизму било ни време ни место у Србији од 1937-2014. год.).

Принцип Ј.Б.Т.-а су три зла: да Срби убијају Немце и за 1 убијеног Немца да страда 100 Срба, а за 1 рањеног Немца 50 Срба и за принцип да није злочин убити и протерати (милион) невиних Срба!

Ј.Б.Т. никада није своје јединице сучелио са усташама (они су а не Немци највећи зликовци Срба) нити је покушао да ”ослободи” Јасеновац (где је уморено више стотина хиљада Срба, Јевреја и Рома), већ је српске јединице из Хрватске (заблуделе Србе) повео да ”ослобађају” Србију од својих личних ”непријатеља” (краљевих) Срба некомуниста, значи традиционалних озбиљних људи своје Краљевине.

Ј.Б.Т. се својим партизанским јединицама недовољно сукобљавао са нацифашистима Немачке, Бугарске, Мађарске, Хрватске, Италије, Албаније, муслиманским дивизијама, него је све те водио да би се сам докопао власти по цену гнусних губитака код Срба: четника и партизана, које је залуђивао.

Ј.Б.Т. има само једно на уму: доћи на власт по сваку цену, а пошто није имао ни један напад против непријатеља он прави званичну историју рата на бази седам непријатељских офанзива (још невиђено)!

tito-ranjenik

ИЗВОР ФОТОГРАФИЈЕ : mundomilitaria.es

Ј.Б.Т. није ослобађао Хрватску од нацифашиста него је договорио ”пацовске канале” са папом 1944. г. и омогућио да гро зликоваца побегне и не буде суђен за геноцид, пљачку и уништавање српског.

Ј.Б.Т. је у антисрпске сврхе утаначио нагодбу са Черчилом о бомбардовању само српских градова 1944. г., коју стога никада није осудио, али је укинуо српско становиште, тј. решење српског питања.

Ј.Б.Т. је српске партизанске јединице водио да ослобађају Македонију и Словенију и да гину у борби за ”словеначке територије” Истру, Трст и Корушку стварајући од Срба месо за усташки отстрел.

Ј.Б.Т. је уништавао српску младеж целог рата, а оне од 14-18 година на Сремском фронту и Барањи, где је српску нејач супротставио кивним Немцима у повлачењу, да не би крварили Хрвати.

Ј.Б.Т. је главни кривац за смрт већег дела од преко милион убијених за време и исто толико инвалида и гневних: протераних, премештених и преварених Срба током и после 2. светског рата и за сврставање свих других у Југославији и око ње – против Срба, тј. за посвемашну трагедију Српства.

Да застанемо за тренутак. Погледајте репортажу коју су 1952. године направили амерички новинари, а посебно део (1.55) када је Тито проговорио енглески

Ј.Б.Т. је завршио усташко-фашистичку формулу: 1/3 Срба убити, 1/3 преварити и 1/3 протерати.

Ј.Б.Т. је дао Србима да бирају између смрти, логора, изгнанаства и затвора, с једне, и марионетског, срамотног, подрепашког подаништва и слугерањства, што је велика већина прихватила до данас.

Ј.Б.Т. је имао гесло да амнестира све оне и опрашта свима онима који су уништавали Србе: Тако проглашава Фрању Пирца оснивачем и командантом авијације комунистичке Југославије!, а затим за амбасадора у Аргентини, где је свим средствима штитио (пацовским каналима папе Пија 12. и ЈБТ-а) избегле  усташке главешине. Иначе, Ф. Пирц је био капетан Ратног ваздухопловства Краљевине Југославије кога је немачко бомбардовање Београда затекло на Батајници. Он је тада брзо уништио неколико авиона и са једним побегао Немцима у НДХазију и постао усташки командант ваздухопловства. Марко Месић (рођени стриц онога Месића крапинског изгледа) био је генерал НДХазијске пуковније која је са Хитлером јуришала на Русе, где је заробљена, да би договором Ј.Б.Т-а и Стаљина била послата у Србију где је редом убијала Србе некомунисте у име Ј.Б.Т-а.

Ј.Б.Т је разбио Србе у 7 од 8 ”држава” и у Србији створио 2 државе (АПВ и АП КиМ) и неку ужу Србију (ужас) на принципу ”слаба Србија – јака Југославија”, Ј.Б.Т. је водио и довео до краха обе, али само на штету Срба а у корист свих осталих, које је (као и цео свет по коме је ходио) пујдао на Србе!

Ј.Б.Т. је етно-менаџментом створио 6 нација од Срба: Црногорце, Македонце, Муслимане, Бошњаке, Југословене и Хрвате, и то од: Дубровчана, Срба католика, присилом похрваћених Срба пре и за време 2. светског рата, Буњеваца (које и Ватикан назива Србима католицима – Rascianus Catolici)…

Ј.Б.Т. је отео сву српску имовину свуда где је могао (коју је уделио српским непријатељима), да би расељавао Србе по свету и целој Југославији ради затирања, уз оснивање првог логора (Голи оток) за Србе после 2. светског рата, у коме су опет хрватске усташе, као Брозови извршиоци, мучили часне и највеће Србе антинацисте и антифашисте. Јао Србима, мада су у овом хиру ЈБТ-а здушно учествовали.

goli-otok

ИЗВОР ФОТОГРАФИЈЕ : rtvslo.si

Ј.Б.Т. је увођењем 1-партијског и диктаторског крими-комунизма уништио и прогнао највише Срба у историји, отео милионе имања и задужбина Србима, која су отад у рукама српских непријатеља (зграде српских банака, школа, националних установа, предузећа, задужбине, цркве и имања по целој Хрватској, Ц. Гори, Македонији, на Космету, у Словенији).

Други део текста објавићемо у понедељак, 10. новембра.

Аутор текста : Младен Мирић

ИЗВОР НАСЛОВНЕ ФОТОГРАФИЈЕ : specijalac.net

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *