I to je Srbija

Kad su komšije glavni insajderi

Komšiluk, koji je baš „visio“ na prozoru kada su pucali na biznismena Beka, jednoglasan je u izjavi da je „napadač visok oko 175 cm, mlad i lep“.

Ministar Stefanović ga nije lično video ali zna da nije profesionalac jer je sa razdaljine manje od metar promašio dva puta. A i spala mu je kapuljača sa glave.

Eto, to su temelji istrage o sačekuši na Beka. Pardon, i podatak da su krio u žbunu, verovatno imao „stražara“ i peške pobegao, kao i da policija „nema saznanja da je neko pretio Beku“.

Tako se u Srbiji vodi istraga i takve informacije plasira ministar, na bruku i sramota najvećeg dela srpskih policajaca, bedno plaćenih i još bednije opremljenih.

Međutim, nije me samo to oduševilo. Patosirao me gest ministra zdravstva Lončara koji je prisustvovao operaciji. Mislila sam da se neki od novinara usudio da pošali, ali ne svi su to objavili. Pa pitam ŠTA ĆE MINISTAR NA TOJ OPERACIJI? Nisam čula da je još nekoj prisustvovao, ali i nije bilo tako značajnih, pa još upucanih, pacijenata.

Beku je lično premijer Vučić, pre nekoliko meseci, ponudio da upravlja Železnicama Srbije. Kad se pojavio konkurs u kojem je potpredsednica Vlade Mihajlović tražila „test znanja i psiho test za kandidate“, Beko je oterao tamo gde joj je, po njegovom mišljenju, mesto. I odustao.

Sad znam zašto Zorana nije bila ni pred Urgentnim centrom, a kamoli u operacionoj sali. Inače bi, kako voli u sve da se meša, sigurno bar neku izjavicu dala.

Iz svega, pouzdano, zaključujem : vozovi će nam i dalje saobraćati po ustaljenom redu kašnjenja. Osim ukoliko i za njih ne uvedemo vinjete, što bi bilo samo jedna u nizu „srpskih zakonodavnih budalaština“.

Inače, Beku želim brz oporavak kao što je onomad Vučić poželeo Šešelju.

 

IZVOR FOTOGRAFIJE : www.thefridaytimes.com

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *